Lajme

Ekipet tona të Urgjencës, këto ditë janë duke punuar në lagjen Dardania

Një nga mënyrat më efikase për rritjen e cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve është bashkëpunimi i ndërsjellët me ndërmarrje lokale ?

Tash e një kohë NPB është duke bashkëpunuar me Ndërmarrjen Publike “Termokos”, duke bërë shtrirjen e kubëzave në lagje të ndryshme të Prishtinës, në mënyrë që të përmirësojmë sa më shumë dhe sa më mirë cilësinë e shërbimeve publike ?

Ekipet tona të Urgjencës, në kuadër të këtij bashkëpunimi, këto ditë janë duke punuar në lagjen Dardania ??‍???‍?
#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.