Lajme

Ekipet tona të Urgjencës këto ditë kanë kryer intervenime të ndryshme në kryeqytet

Bashkëpunimi mes ndërmarrjeve publike është shumë i rëndësishëm për të ofruar shërbime të shpejta dhe sa më efikase për qytetarët ☺

Ekipet tona të Urgjencës këto ditë kanë kryer intervenime të ndryshme në kryeqytet, me qëllim lehtësimin dhë përfundimin e shpejt të punëve për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes të Ndërmarrjes Publike Termokos ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.