Lajme

Ekipet tona të Urgjencës po kujdesen për mirëmbajtjen e këndeve të lojërave

Ekipet tona të Urgjencës👷‍♂️🚧 po kujdesen për mirëmbajtjen e këndeve të lojërave, që të jenë gati kur vogëlushët tanë👧🧒 të argëtohen në kohën e tyre të lirë 🌸🌳

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.