Lajme

Ekipet tona të Urgjencës sot kanë përfunduar intervenimet në vendparkingun e banorëve të rrugës “Ibrahim Lutfiu”

Përderisa numri i makinave në kryeqytet dita ditës po shumëfishohet, banorëve të lagjeve po iu pamundësohet parkimi i makinave pranë objekteve të tyre të banimit 🅿️🏢

Për të lehtësuar dhe ndihmuar më shumë banorët, me kërkesë të Komunës së Prishtinës, ekipet tona të Urgjencës sot kanë përfunduar intervenimet në vendparkingun e banorëve të rrugës “Ibrahim Lutfiu” në lagjen Vellushë 🤗

Për një lagje të jetueshme 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.