Lajme

Fasadimi dhe ngjyrosja e mureve me materialin dhe ngjyrat e duhura

Qëndrueshmëria, jetëgjatësia dhe pastërtia në hyrje janë disa nga arsyet pse ne në NPB i japim rëndësi ngjyrosjes e fasadimit të mureve ???

Fasadimi dhe ngjyrosja e mureve me materialin dhe ngjyrat e duhura, rregullojnë pamjen estetike të hyrjes dhe rrisin nivelin e pastërtisë në hyrje ?

4w

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.