Lajme

Festat e fundvitit po afrojnë

Festat e fundvitit po afrojnë 🤩!

Me dritat e ndritshme 🎇 dhe pemët e dekoruara 🎄, moti i ftohët e me dëborë 🌨❄️ po afron.

Koha e festave 🎅 është koha më e përsosur për të reflektuar për të mirat që kemi dhe për të kërkuar mënyra më të mira për ti bërë më të lumtur ata që na rrethojnë 👱‍♀️🧔.

Ambientet e ngrohta ✨ në Ndërmarrjen Publike Banesore po bëjnë që festat e fundvitit të jenë ditët e duhura për t’i ndarë gëzimet e urimet së bashku 🎆.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.