Lajme

Gëzuar 2021

Duke falenderuar përzemërsisht stafin për punën e palodhshme si dhe bashkëpunimin e mirëfilltë të klientëve tonë gjatë këtij viti jo të zakonshëm, Ndërmarrja Publike Banesore ju uron: Gëzuar 2021

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.