Lajme

Gëzuar 8 marsi!

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ne festojmë për gratë e zakonshme dhe të jashtëzakonshme që kanë ndryshuar dhe po ndryshojnë historinë.

8 mars 2019

Ndërmarrja Publike Banesore

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.