Lajme

Gëzuar Krishtlindjen!

Ndërmarrja Publike Banesore uron të gjithë besimtarët dhe shqiptarët e krishterë kudo që ndodhen për festën e Krishtlindjes!

Urojmë që uniteti i kombit tonë, afërsia e miqve dhe ngrohtësia e shtëpisë tuaj, të përtërij shpirtrat tuaj në këtë kohë festash!

Gëzuar Krishtlindjen!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.