Lajme

Gëzuar, shëndet e mirësi për të gjithë!

Duke ua dëshiruar të gjithë besimtarëve pranimin e agjërimit, përkushtimin dhe veprat e tyre të mira, ju urojmë festën që shton mbarësinë dhe solidaritetin ndaj njëri tjetrit.

Të angazhohemi për një shoqëri të barabartë dhe solidare!

Gëzuar, shëndet e mirësi për të gjithë!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.