Lajme

Gjysmëviti punë dhe përkushtim në NPB

Dje menaxherët e Ndërmarrjes Publike Banesore mbajtën takim për të diskutuar të arriturat e gjysmës së parë të vitit në NPB.

Falë angazhimit dhe përkushtimit të palodhshëm të secilit punonjës, në këto gjashtë muaj NPB ka treguar një performancë të shkëlqyer pune ?

Menaxhmenti i Ndërmarrjes Publike Banesore është i vendosur që të vazhdoj tutje me projekte të qëndrueshme të cilat fokusohen në përmbushjen e nevojave të tanishme dhe të ardhme të shoqërisë, me qëllim sigurimin e një jetese të rehatshme dhe të sigurt urbane për qytetarët e Prishtinës ??
#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.