Lajme

Gratë në vendimmarrje fuqizojnë pozitën e gruas në shoqëri

Nga udhëheqja e Bordit të Drejtorëve e duke vazhduar me udhëheqjen e Departamenteve dhe Divizioneve, gratë janë shtylla kryesore për arritjen e sukseseve të njëpasnjëshme të Ndërmarrjes Publike Banesore.

Ne si shoqëri duhet të promovojmë dhe praktikojmë pjesëmarrjen dhe vendimmarrjen e gruas në të gjitha sferat e jetës, pasi që kjo përfshirje është parakusht i domosdoshëm për një shoqëri demokratike, të barabartë dhe gjithëpërfshirëse.

Ndërmarrja Publike Banesore uron që ky 8 Mars të jetë shënim i një viti që mbyll çdo hendek gjinor dhe vit që fuqizon edhe më shumë pjesëmarrjen e grave në vendimarrje!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.