Lajme

Grupi i dytë i Inxhinerëve Vullnetar të Kosovës kanë përfunduar inspektimin e mbi 100 shkollave

Grupi i dytë i Inxhinerëve Vullnetar të Kosovës kanë përfunduar inspektimin e mbi 100 shkollave, kopshteve e ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit.

Ndërmarrja Publike Banesore ju falënderon përzemërsisht për ndihmën, gatishmërisë dhe shembullin pozitiv që po tregoni në këto ditë të trishtueshme.

Me angazhimin, solidaritetin, sakrificën dhe modesitinë tuaj jeni shembulli më i mirë i komunitetit.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.