Lajme

Hajdar Hoxha, në emisionin ‘Mirëmëngjesi Kosovë’ në RTK

Rreth dezinfektimit të hyrjeve që janë në administrim të NPB dhe atyre që nuk janë, si dhe planit për dezinfektim të hyrjet të reja që do të filloj ditët në vijim, flet Kryeshefi Ekzekutiv, Hajdar Hoxha, në emisionin ‘Mirëmëngjesi Kosovë’ në RTK.

Ju ftojmë të ndiqni!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.