Lajme

Hajdar Hoxha, në lidhje të drejtpërdrejtë për emisionin “Për ditë të mbarë”

Kryeshefi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore, Hajdar Hoxha, në lidhje të drejtpërdrejtë për emisionin “Për ditë të mbarë”, në RTV 21, flet për ndërmarrjen e masave shtesë për parandalimin e COVID – 19, nga NPB dhe Komuna e Prishtinës.

#LIVE Për ditë të mbarë

#LIVE Për ditë të mbarë

Posted by Per dite te mbare – RTV21 on Tuesday, 24 March 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.