Lajme

Hajdar Hoxhaj, U.D. Kryeshefin Ekzekutiv të NPB-re në “Ju flet Prishtina” në Klan Kosova

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.