Lajme

Hapësira më e mirë që një fëmijë të luaj është diku në natyrë.

Hapësira më e mirë që një fëmijë të luaj është diku në natyrë.
E që këto hapësira, shumë të rëndësishme për ta, të jenë të pastërta dhe të sigurta, i’u duhet një mirëmbajtje e mirëfilltë.

Ne, përmes Departamentit tonë të Intervenimeve Urgjente kemi filluar mirëmbajtjen dhe riparimin e të gjitha këndeve të lojërave dhe atyre sportive në Prishtinë.

Fëmijëve dhe të rinjve të Prishtinës nga sot do t’u ofrohen ambiente rekreative me hapësira të pastra dhe të sigurta!

Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në emailin tonë: info@npbanesore.com

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/768559153599086/

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.