Lajme

Hapësira, pamja dhe funksionimi i pritoreve të autobusëve kanë rëndësi të madhe në performancën e sistemit të transportit, kënaqësinë dhe sigurinë e qytetarëve

Hapësira, pamja dhe funksionimi i pritoreve të autobusëve kanë rëndësi të madhe në performancën e sistemit të transportit, kënaqësinë dhe sigurinë e qytetarëve ?

Ekipet tona të Urgjencës sot kanë filluar punimet tejet të nevojshme për rregullimin e pritores së autobusëve në rrugën Nazim Gafurri, të lagjes Taslixhe ?

Urgjenca e NPB-së me intervenime të vogla por shumë të rëndësishme, po arrin që sado pak të krijojë një frymë të duhur jetese në pothuajse secilën lagje të Prishtinës ☺️

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.