Lajme

Hyrje të pastra, të rregullta dhe të sigurta!

Me një staf të dedikuar dhe specializuar në fushën e pastrimit, Ndërmarrja Publike Banesore ju ofron shërbime cilësore të pastrimit për vetëm 6 euro në muaj ndërsa 10 euro me mirëmbajte të ashensorit. Ofrimi i shërbimeve më të mira për qytetarët e Prishtinës është qëllimi dhe prioriteti ynë.

 

Nga tani pagesën për mirëmbajtje të hyrjes mund ta bëni PA PROVIZION dhe në çdo pikë të Postës së Kosovës, Money Gram Kosova dhe Moneta, Vllesa Ria – CO dhe Wester Union, dhe atë në secilën lagje të Komunës së Prishtinës.

 

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670.

 

NPB për një hyrje të jetueshme!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.