Lajme

Hyrjet e ndërtesave shumëbanesore në lagjen Dardania tani me pamje tërësisht të reja

Hyrjet e ndërtesave shumëbanesore në lagjen Dardania tani me pamje tërësisht të reja 🤩

Banorëve të rrugës Ilaz Kodra, në lagjen Dardania, nuk i’u mungoj vullneti dhe dëshira që hyrjet e tyre të rregullohen ashtu siç është më së miri 🤗

Duke u bërë pjesë e Projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje kanë arritur, që për një kohë tejet të shkurtër, hyrjeve të tyre ti’a rrisin vlerën dhe jetëgjatësinë 😊

Ne në NPB po punojmë çdo ditë në rritjen e cilësisë dhe ofrimit të shërbimeve tona, në mënyrë që këto të përmbushin kërkesat dhe pritjet e qytetarëve 👷🏻‍♀️👨🏻‍🔧 E këtë tash e një kohë jemi duke e arrit edhe falë bashkëpunimit tonë të ndërsjellët e të shkëlqyer me qytetarët 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.