Lajme

Hyrjet e ndërtesave shumëbanesore në lagjen Ulpiana tani me pamje tërësisht të reja

Hyrjet e ndërtesave shumëbanesore në lagjen Ulpiana tani me pamje tërësisht të reja 🤩

As banorëve të rrugës Henry Dunant, në lagjen Ulpiana, nuk i’u mungoj vullneti dhe dëshira që hyrjet e tyre të rregullohen ashtu siç është më së miri 🤗

Ne në NPB po punojmë çdo ditë në rritjen e cilësisë dhe ofrimit të shërbimeve tona, në mënyrë që këto të përmbushin kërkesat dhe pritjet e qytetarëve 👷🏻👨🏻🔧

E kjo nuk do të arrihej po të mos ishte bashkëpunimi ynë i ndërsjellët e tejet i shkëlqyer me qytetarët 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.