Lajme

Interfonët luajnë një rol të rëndësishëm në rritjen e sigurisë së hyrjes suaj

Interfonët luajnë një rol të rëndësishëm në rritjen e sigurisë së hyrjes suaj 🏡

Përmes tyre përveç që rregullohet komunikimi mes banorëve, organizohet dhe kontrollohet edhe më mirë hyrja dhe dalja në ndërtesë🛡️ 👥.

Për rregull dhe siguri në hyrjen tuaj 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.