Lajme

Intervenimet në hapësirat publike po vazhdojnë

Intervenimet në hapësirat publike po vazhdojnë ?

Ekipet e Urgjencës sot sanuan gropat në Lagjen Ulpiana. ??

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.