Lajme

Intervenimet në hapësirat publike po vazhdojnë

Intervenimet në hapësirat publike po vazhdojnë 😊

Ekipet e Urgjencës sot sanuan gropat në zonën Qendra. 🚧👷

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.