Lajme

Intervenimet rrugore në kryeqytet po vazhdojnë

Intervenimet rrugore në kryeqytet po vazhdojnë ??‍♂️?️
Sot, ekipet e Urgjencës, sanuan gropat në lagjen Aktash ?
Regull e rend në secilin kënd ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.