Lajme

Java e tretë e gushtit në NPB po përmbyllet me kryerjen e shërbimeve e punëve të nevojshme për qytetin

Java e tretë e gushtit në NPB po përmbyllet me kryerjen e shërbimeve e punëve të nevojshme për qytetin ?
https://www.facebook.com/npbanesore/videos/963621494205769
Përmirësimi dhe arritja e duhur e ofrimit të shërbimeve karshi kërkesave të qytetarëve, është gjithnjë prioriteti ynë ?
#NPBpërqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.