Lajme

Jetësoje hyrjen tënde, bëhu pjesë e NPB

Vendosja e dyerve të reja, funksionalizimi i interfonëve si dhe riparimi i parmakëve, janë vetëm disa nga shërbimet që NPB ofron përmes Projektit të saj për Renovim dhe Mirëmbajtje ?

Jetësoje hyrjen tënde, bëhu pjesë e NPB ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.