Lajme

Ju ftojmë të aplikoni për marrje në shfrytëzim me qira të lokaleve afariste

Ju ftojmë të aplikoni për marrje në shfrytëzim me qira të lokaleve afariste, depove dhe garazhave – pronë të NPB-së.

Afati për aplikim është i hapur deri më datën 30.06.2021.

Apliko :
http://npbanesore.com/…/06/Shpallje-Publike-03-2021.pdf

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.