Lajme

Ju prezantojmë me punëtorin tonë të javës, Ilir Aliun, shofer në NPB

Iliri përveç punës së tij si shofer angazhohet me dëshirë e me plot vullnet edhe në punë të tjera administrative ??‍?.

Angazhimi dhe entuziazmi i tij për punë janë shembull i përgjegjësisë që çdo punonjës duhet ta ketë ndaj qëllimeve, misionit dhe vizionit të NPB-së ?

Ilir, lum NPB që të ka ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.