Lajme

Ju prezantojmë punëtoren tonë të javës, Kadire Shainin

Ju prezantojmë punëtoren tonë të javës, Kadire Shainin, inxhiniere e ndërtimit e angazhuar në NPB👷🏻‍♀️.
Inxhinierët si Kadirja, me punën e tyre të mrekullueshme të inspirojnë që gjithmonë të mendosh edhe jashtë zonës së komoditetit, të shohësh edhe përtej të përditshmes 🧐☺.
Pa Kadiren në zyren tonë të Projektimit, shumë projekte e punë nuk do të ishin bë 🤷🏻‍♀️
Kadire, je shembull i përkushtimit në NPB 🙂

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.