Lajme

Ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Lavdim Neziraj, zyrtar për faturim dhe inkasim

Ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Lavdim Neziraj, zyrtar për faturim dhe inkasim 🧑🏻‍💻

Projekti ynë për Renovim dhe Mirëmbajtje nuk do të ishte po kaq i suksesshëm pa përkushtimin e vazhdueshëm të Lavdimit ☺

Bashkëpunimi, vullneti dhe sensi i humorit janë disa nga tiparet që Lavdimin e bëjnë të admirohet nga të gjithë kolegët, e po ato tipare punën tonë të lodhshme e bëjnë të palodhshme dhe atraktive 🤗😅

Lavdim, faleminderit që na mbush ditët në punë me kaq shumë pozitivitet, shok e punëtor si ti vështirë se gjen diku 😊! See Less

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.