Lajme

Kanë filluar punimet për rregullimin e shtëpizave për aktivitetin social e kulturor, Akull n’Verë

Kanë filluar punimet për rregullimin e shtëpizave për aktivitetin social e kulturor, Akull n’Verë ??

Akull n’Verë është aktivitet socio-kulturor i organizuar nga Komuna e Prishtinës për qytetarët e saj, me synim kryesor mbështetjen e bizneseve të vogla duke shërbyer edhe si një aktivitet i cili sado pak do ndihmoj në kapërcimin e pasojave dhe dëmeve që pandemia i’u ka shkaktuar ?

#përqytetarët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.