Lajme

Kastrat Ajdini, flet për Emisioni “Sot” – Kohavision

Kastrat Ajdini, U.D. Menaxheri i Departamentit për Mirëmbajtje dhe Investim në NPB, flet për Emisioni “Sot” – Kohavision, rreth dezinfektimit të ndërtesave shumëbanesore në Prishtinë.

Kastrat Ajdini, U.D. menaxheri i Departamentit për Mirëmbajtje në emisionin "Sot" – KTV

Kastrat Ajdini, U.D. Menaxheri i Departamentit për Mirëmbajtje dhe Investim në NPB, flet për Emisioni "Sot" – Kohavision, rreth dezinfektimit të ndërtesave shumëbanesore në Prishtinë.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 14 July 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.