Lajme

Këndet e lojërave dhe ato sportive po marrin pamje të re 

Menaxhimi i vazhdueshëm, sigurimi i pajisjeve si dhe mirëmbajtja e rregullt e tyre janë thelbësore që fëmijët tanë të luajnë të sigurt në këndet e tyre të preferuara?.

Përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente të NPB-së dhe Komuna e Prishtinës, këndet e lojërave dhe ato sportive po marrin pamje të re ?‍♀️⛹️‍♀️.

Sot kemi vazhduar me rregullimin dhe mirëmbajtjen e këndeve të lojërave dhe atyre sportive në rrugën B, në lagjet Bregu i Diellit dhe në Ulpianë, për të vazhduar në të gjitha lagjet e Prishtinës ??.

Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në e-mailin tonë: info@npbanesore.com

Rruga B, këndet e lojërave.

Menaxhimi i vazhdueshëm, sigurimi i pajisjeve si dhe mirëmbajtja e rregullt e tyre janë thelbësore që fëmijët tanë të luajnë të sigurt në këndet e tyre të preferuara?. Përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente të NPB-së dhe Komuna e Prishtinës, këndet e lojërave dhe ato sportive po marrin pamje të re ?‍♀️⛹️‍♀️. Sot kemi vazhduar me rregullimin dhe mirëmbajtjen e këndeve të lojërave dhe atyre sportive në rrugën B, në lagjet Bregu i Diellit dhe në Ulpianë, për të vazhduar në të gjitha lagjet e Prishtinës ??. Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në e-mailin tonë: info@npbanesore.com

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Thursday, 3 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.