Lajme

Këndet e lojërave dhe fushat sportive në të gjitha lagjet e PR-së

Këndet e lojërave dhe fushat sportive janë pjesa më e bukur e fëmijërisë, përdorimi i vazhdueshëm ditor i të cilave me dashje apo pa dashje bënë që pajisjet e tyre të amortizohen apo edhe të dëmtohen.

Andaj, Ndërmarrja Publike Banesore përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente ka filluar riparimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha këndeve të lojërave dhe atyre sportive në Prishtinë.

Kemi filluar me Gërminë, për të vazhduar më pas në të gjitha lagjet e tjera.

Renovimi i Këndeve të lojërave në Prishtinë nga NPB

Këndet e lojërave dhe fushat sportive janë pjesa më e bukur e fëmijërisë, përdorimi i vazhdueshëm ditor i të cilave me dashje apo pa dashje bënë që pajisjet e tyre të amortizohen apo edhe të dëmtohen.Andaj, Ndërmarrja Publike Banesore përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente ka filluar riparimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha këndeve të lojërave dhe atyre sportive në Prishtinë. Kemi filluar me Gërminë, për të vazhduar më pas në të gjitha lagjet e tjera. Pavarësisht se punën më të madhe e kryen stafi ynë, ne ftojmë të gjithë prindërit, gjyshërit, të rinjtë dhe fëmijët që t’i ruajmë këndet më të bukura të lagjeve tona.#NPBpërPrishtinën

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 25 September 2019

Pavarësisht se punën më të madhe e kryen stafi ynë, ne ftojmë të gjithë prindërit, gjyshërit, të rinjtë dhe fëmijët që t’i ruajmë këndet më të bukura të lagjeve tona.

#NPBpërPrishtinën

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.