Lajme

Këndet e lojërave janë argëtim i shkëlqyeshëm për fëmijët

Këndet e lojërave janë argëtim i shkëlqyeshëm për fëmijët prandaj është e rëndësishme krijimi i një mjedisi të sigurt për të luajtur. 🎾👨‍👧‍👦

Luhatësja, rrëshqitësja, ngjitjet alpiniste dhe llojet e tjera të pajisjeve inkurajojnë fëmijët të zhvillojnë ekuilibrin, shpejtësinë, shkathtësinë dhe koordinimin e tyre.🌲🚶‍♀️

NPB përmes inspektimeve të rregullta dhe azhurnime të pajisjeve dhe terreneve të lojërave garanton lojë të sigurt për fëmijët. 👦🧒🏡
Për kënde të sigurta të lojës!⚽️🎾

 

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.