Lajme

KMSHK: Artikulli i RTK-së përmban të pavërteta dhe shkel Kodin e Mediave të Shkruara

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës ka miratuar ankesën e Ndërmarrjes Publike Banesore ndaj portalit të RTK’së lidhur me raportimin për Kryeshefin Ekzekutiv të Ndërmarjes Publike Banesore Nexhat Kryeziun, ku thuhej se ai ‘jetonte në kushte luksoze për vete kurse varfanjakët largoi nga banesat’.

Në vazhdim, Ndërmarrja Publike Banesore kërkon nga KMShK që të merrën masa konkrete ndaj këtij mediumi ashtu siç parashihet me ligj dhe me Rregullore të Procedurës së Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës. Ndërsa vëtë z. Kryeziu do të ngris padi për shpifje ndaj ndaj RTKlive.

Në vazhdim gjeni vendimin e plotë të Këshillit të Mediav të Shkruara të Kosovës.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.