Lajme

Kohë e mirë për punë të mira :)

Ndërmarrja Publike Banesore po vazhdon mbylljen e gropave në rrugët e Prishtinës.

Duke shfrytëzuar reduktimin e qarkullimit ditor të automjeteve, ne po e rrisim intensitetin e punëve në terren ?‍♂️?. .

Problemet me infrastrukturën rrugore të kryeqytetit tonë, dita – ditës po marrin fund!

#rriNshpi

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.