Lajme

Krijimi i zakonit të ushtrimit tek fëmijët 

Krijimi i zakonit të ushtrimit tek fëmijët 👧🏻🧒 duke e bërë atë një aktivitet argëtues mund të ndihmojë në inkurajimin e fëmijëve që të qëndrojnë aktiv gjatë gjithë jetës së tyre 🏀🏸.

NPB përmes inspektimeve të rregullta dhe azhurnimeve të pajisjeve dhe terreneve të lojërave garanton lojë të sigurt për fëmijët 👩🏻‍🔧👨🏻‍🔧.

Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në e-mailin tonë: info@npbanesore.com

Mirëmbajtja e këndeve të lojërave nga NPB!

Krijimi i zakonit të ushtrimit tek fëmijët 👧🏻🧒 duke e bërë atë një aktivitet argëtues mund të ndihmojë në inkurajimin e fëmijëve që të qëndrojnë aktiv gjatë gjithë jetës së tyre 🏀🏸.NPB përmes inspektimeve të rregullta dhe azhurnimeve të pajisjeve dhe terreneve të lojërave garanton lojë të sigurt për fëmijët 👩🏻‍🔧👨🏻‍🔧. Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në e-mailin tonë: info@npbanesore.com

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 22 October 2019

 

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.