Lajme

Kronika e kësaj jave është mbushur me punë të mira

Kronika e kësaj jave është mbushur me punë të mira, energji pozitive e plot dashuri për qytetin ?
https://www.facebook.com/npbanesore/videos/993465564774082

Ju urojmë që edhe vikendi i juaj të jetë i mbushur më gjëra të mira e të bukura gjithashtu ?

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.