Lajme

Kryeni pagesat PA PROVIZION

Për të bërë më të lehtë kryerjen e pagesave të qytetarëve ndaj NPB, në lagjen tuaj në pikat më të afërta të operatorëve të shënuar në foto, mund të i kryeni pagesat PA PROVIZION ?

#NPBpërqytetarët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.