Lajme

Kryeshefi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore, Z. Hajdar Hoxha tregon për KTV-në masat e marra nga NPB në luftimin e COVID-19

Kryeshefi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore, Z. Hajdar Hoxha tregon për KTV-në masat e marra nga NPB në luftimin e COVID-19 dhe procesin e dezinfektimit të hyrjeve të banesave kolektive në Prishtinë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.