Lajme

Kryeshefi Ekzekutiv, Nexhat Kryeziu në “Emisionin e Mëngjesit” në RTK | 17.01.2017

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.