Lajme

Kujdesi i shtuar na ndihmon të mbrojmë veten dhe të tjerët!

Ndërmarrja Publike Banesore ka bërë sot dezinfektimin e hapësirave të punës, automjeteve, pajisjeve dhe mjeteve të punës.

Ky dezinfektim është pjesë e masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID – 19, (më rastin e shtimit të numrit të të infektuarve në Kosovë).

Ju lusim që të kemi kujdes përkundër lehtësimit të masave. Distanca 2 metra dhe mbulimi i gojës dhe hundës janë të domosdoshme.

Kujdesi i shtuar na ndihmon të mbrojmë veten dhe të tjerët!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.