Lajme

Lagjja Medrese me çerdhe për fëmijë

Lagjja Medrese me çerdhe për fëmijë ?

Duke qenë e para çerdhe në këtë lagje, është projektuar asisoj që të siguroj një mjedis argëtues dhe të sigurt ku fëmijët kanë mundësi të rriten fizikisht, emocionalisht, socialisht dhe intelektualisht ?

Çerdhja do të ketë sipërfaqe 1,496 metra katrorë, me kapacitet deri në 160 fëmijë, të pesë grupmoshave. Aftësitë sociale dhe emocionale të fëmijëve zhvillohen më së miri në një mjedis ku ata kalojnë kohë rreth fëmijëve të tjerë ??????

Kjo çerdhe është projektuar* nga arkitektët dhe inxhinerët e NPB-së?
*Realizmi nuk kryhet nga NPB.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.