Lajme

Lagjja Model – “Ju flet Prishtina”

Për t’u informuar më shumë për Lagjen Model – Banimi me kosto të përballueshme, projekt i bashkëpunimit në mes të Komunës së Prishitinës dhe NPB-së, ju ftojmë të ndiqni kronikën në vazhdim, të përgatitur nga emisioni “Ju Flet Prishtina” në Klan Kosova.
Dren Kukaj Komuna e Prishtinës

Lagjja Model – Banimi me kosto të përballueshme!

Për t’u informuar më shumë për Lagjen Model – Banimi me kosto të përballueshme, projekt i bashkëpunimit në mes të Komunës së Prishitinës dhe NPB-së, ju ftojmë të ndiqni kronikën në vazhdim, të përgatitur nga emisioni “Ju Flet Prishtina” në Klan Kosova.Dren Kukaj Komuna e Prishtinës

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 4 November 2019

 

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.