Lajme

“Lesna” nuk e Paguan Borxhin 368 mijë Euro

Ju ftojmë ta ndiqni hulumtimin e emisionit “Drejtësia në Kosovë” se si segmentet e caktuara të Sistemit Gjyqësor e Prokurorial të Kosovës, me vite të tëra po mundohen të zvarrisin përmbarimin e një vendimi gjyqsor të formës së prerë, i cili e detyron kompaninë private “Lesna” nga Prishtina t’i paguaj Ndërmarrjes Publike Banesore shumën e borxhit prej 368 mijë euro.

“Lesna” nuk e Paguan Borxhin 368 mijë Euro

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.