Lajme

Linja e prodhimi të dyerve të hyrjeve në ndërtesat kolektive dhe në produktet tjera nga metali për nevojat e qytetit tonë po vazhdon.

Saldimi është procesi i formimit të nyjeve me një copë midis elementeve të ndryshëm.

E tillë është dhe punëtoria jonë karshi Projektit tonë të Mirëmbajtjes dhe punëve tjera në NPB.
Pa punën e shkëlqyer të punonjësve tanë, shtyllat kryesore të projektit tonë nuk do të ishin të përmbushura.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.