Lajme

Linja e prodhimi të dyerve

Linja e prodhimi të dyerve të hyrjeve në ndërtesat kolektive dhe në produktet tjera nga metali për nevojat e qytetit tonë po vazhdon.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.