Lajme

Linja e prodhimit me hapësira të reja në NPB

Halili së bashku me dy Gazmendët, Sadikun, Valonin, Vahedinin, Leotrimin dhe Meritonin për çdo ditë janë të angazhuar në prodhimin e dyerve të hyrjeve në ndërtesat kolektive dhe poashtu në produktet tjera nga metali për nevojat e qytetit tonë.

Puna e tyre e palodhshme është shërbimi i cili përfshinë pothuajse çdo aspekt të jetesës së përditshme të qytetarëve të Prishtinës.

Ka ende shumë punë për t’u bërë dhe vetëm #sëbashku mund t’ia dalim!

#rriNshpi

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.